Beste Klant,

Vanwege de nieuw Europese Verordening (EIDAS) is het voor ESG per 1 juli 2017 niet meer mogelijk PKIoverheid G2 certificaten te produceren en dus nog orders daarvoor te accepteren.

Door omstandigheden is het niet mogelijk gebleken om per 1 juli 2017 over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten en deze uit te geven.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. U kunt deze direct bestellen via https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten/.

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de electronische signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

  • Digipoort / SBR binnen 3 werkdagen
  • Rijkswaterstaat

De sleutel naar een eenvoudige en snelle identiteitscontrole

Meer informatie

Gekwalificeerde elektronische handtekening

Meer informatie

Onomstotelijke bevestiging van identiteit

Meer informatie

Geen nieuw certificaat nodig na een servercrash

Meer informatie

Veilige toegang tot beschermde gegevens in the cloud

Meer informatie

Niemand anders kan de mail of bijlage inzien, heel eenvoudig

Meer informatie
SSL certificaten

Via een SSL-certificaat kan een bezoeker van een beveiligde website met zekerheid de identiteit van een website vaststellen. In dit certificaat staat namelijk de naam van de organisatie die eigenaar is van de website. Het gebruik van SSL-certificaten is de standaard voor de communicatiebeveiliging binnen de Nederlandse overheid. Het gebruik van deze certificaten is nodig op het moment dat twee servers automatisch onderling betrouwbaar informatie uitwisselen.

Lees verder
Uitstelregeling SBR

Gebruikt u als intermediair de Uitstelregeling belastingconsulenten? Dan moet u hiervoor binnenkort Standard Business Reporting (SBR) gebruiken.

Lees verder
Digipoort

Digipoort is het 'elektronische postkantoor' van de overheid voor bedrijven. Ieder bedrijf dat is aangesloten kan digitaal informatie uitwisselen met de overheid. Dat is handig als een bedrijf regelmatig gegevens moet verstrekken.

Lees verder