Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Voor het vernieuwen van uw certificaten en alle andere vragen, cq klachten of informatie kunt u terecht bij KPN die u graag verder helpen:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

Veilig communiceren met:
Altijd een expert in de buurt
Altijd een expert in de buurt
Klik voor reseller overzicht
Hulp Nodig?

Neem contact met KPN op:

088 – 661 06 21

Lees verder
  • Authenticatie
  • Digitale handtekening

De sleutel naar een eenvoudige en snelle identiteitscontrole

Meer informatie

Gekwalificeerde elektronische handtekening

Meer informatie

Onomstotelijke bevestiging van identiteit

Meer informatie

Geen nieuw certificaat nodig na een servercrash

Meer informatie

Veilige toegang tot beschermde gegevens in the cloud

Meer informatie

Niemand anders kan de mail of bijlage inzien, heel eenvoudig

Meer informatie
SSL certificaten

Via een SSL-certificaat kan een bezoeker van een beveiligde website met zekerheid de identiteit van een website vaststellen. In dit certificaat staat namelijk de naam van de organisatie die eigenaar is van de website. Het gebruik van SSL-certificaten is de standaard voor de communicatiebeveiliging binnen de Nederlandse overheid. Het gebruik van deze certificaten is nodig op het moment dat twee servers automatisch onderling betrouwbaar informatie uitwisselen.

Lees verder
Uitstelregeling SBR

Gebruikt u als intermediair de Uitstelregeling belastingconsulenten? Dan moet u hiervoor binnenkort Standard Business Reporting (SBR) gebruiken.

Lees verder
Digipoort

Digipoort is het 'elektronische postkantoor' van de overheid voor bedrijven. Ieder bedrijf dat is aangesloten kan digitaal informatie uitwisselen met de overheid. Dat is handig als een bedrijf regelmatig gegevens moet verstrekken.

Lees verder