Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Indien u graag persoonlijk contact met KPN wilt over de verlenging van uw certificaat of aanvullende informatie over KPN certificaten, kunt u contact opnemen met:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

Actueel

De eIDAS-Verordening per 01-07-2016

De eIDAS-Verordening per 01-07-2016

14/07/2016
Sinds 1 juli j.l. is de eIDAS-Verordening (Verordening elektronische identiteiten en vertrouwensdiensten) van kracht. Deze Verordening brengt door de invoering van nieuwe verplichtingen belangrijke veranderingen voor aanbieders van elektronische identificatiemiddelen en bepaalde vertrouwensdiensten (trust services).
De Rechtspraak moderniseert

De Rechtspraak moderniseert

11/03/2016
De Rechtspraak gaat mee met haar tijd en wil toegankelijker, gebruiksvriendelijker en begrijpelijker worden voor rechtzoekenden en ketenpartners. Het programma Kwaliteit en Innovatie (KEI) zorgt ervoor dat omslachtige formele procedures die veel tijd en geld kosten, over een paar jaar tot het verleden behoren. Daar komt een eenvoudige en begrijpelijke procedure voor terug: een digitale procedure. Programma KEI Toezicht is verantwoordelijk voor de rechtsgebieden faillissementen, schuldsaneringen, surseances, curatelen, bewinden en mentorschappen. In deze rechtsgebieden heeft de rechter een toezichthoudende taak.
Per 1 januari 2016 is de btw alleen nog als Serviceberichten Aanslag verkrijgbaar

Per 1 januari 2016 is de btw alleen nog als Serviceberichten Aanslag verkrijgbaar

28/01/2016
De Belastingdienst verstuurt per 1 januari 2016 geen elektronische kopieaanslagen meer voor de btw. De keuze voor elektronische kopieaanslagen komt te vervallen
Brief KvK aan intermediairs over verplichtstelling elektronisch deponeren jaarrekening

Brief KvK aan intermediairs over verplichtstelling elektronisch deponeren jaarrekening

28/01/2016
Vanaf boekjaar 2016 kunnen alle bedrijven, die verplicht zijn om de jaarrekening te deponeren, dit alleen nog elektronisch doen.
Nieuw KvK-nummer heeft gevolgen voor machtigingsregistraties

Nieuw KvK-nummer heeft gevolgen voor machtigingsregistraties

28/01/2016
Als u gebruik maakt van SBR, dan beschikt u over een PKIoverheids services servercertificaat. Moet u dit certificaat vernieuwen en heeft u een nieuw KvK-nummer? Dan heeft dit gevolgen voor uw machtigingsregistraties voor het krijgen van Serviceberichten Aanslag, gegevens van de vooraf ingevulde aangifte en Serviceberichten Toeslagen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>