Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Voor het vernieuwen van uw certificaten en alle andere vragen, cq klachten of informatie kunt u terecht bij KPN die u graag verder helpen:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

Business Partners

 

ValidSign

ValidSign is de distributeur van zowel CoSign als DocuSign. Na de overname van ARX-CoSign door DocuSign is ons portfolio uitgebreid met de DocuSign oplossingen. Tot en met 2015 hebben wij namens ARX opgetreden als Benelux-kantoor voor ARX CoSign. Vanaf heden gaan wij verder onder de naam ValidSign. We bieden onze klanten dezelfde service als altijd. Volledige ontzorging van advies tot en met installatie. Geen verborgen kosten en een vaste prijs voor installatie. Wij blijven ons richten op eenvoudige integratie met uw applicatielandschap.
www.validsign.nl

 

PKIpartners B.V.

PKIpartners is een onafhankelijke consultancy organisatie die bedrijven, overheden en haar dienstverleners helpt met PKIoverheid en eHerkenning gerelateerde vraagstukken. Van probleemanalyse tot ontwerp van de oplossing en natuurlijk ook de face-to-face controle die nodig is om PKIoverheid certificaten te verkrijgen.
www.pkipartners.nl

 
 

TrustWeaver

TrustWeaver is a leading provider of Cloud solutions for regulatory compliance and long-term auditability of legally critical documents -such as e-invoices- in paperless trade.

Named a 2012 Gartner Cool Vendor, TrustWeaver's services are based on a unique legal and B2B integration concept. Through its vast B2B partner network, TrustWeaver serves many of the world's multinational companies and their trading partners worldwide.
www.trustweaver.com