Beste Klant,

Vanwege de nieuw Europese Verordening (EIDAS) is het voor ESG per 1 juli 2017 niet meer mogelijk PKIoverheid G2 certificaten te produceren en dus nog orders daarvoor te accepteren.

Door omstandigheden is het niet mogelijk gebleken om per 1 juli 2017 over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten en deze uit te geven.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. U kunt deze direct bestellen via https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten/.

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de electronische signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

SBR

Standard Business Reporting

SBR zorgt ervoor dat ondernemers en intermediairs eenvoudiger financiële gegevens aan overheden en banken kunnen aanleveren. Vanaf 1 januari 2013 is SBR de exclusieve aanlevermethode voor een aantal verplichte rapportages aan de overheid. Dit vergt mogelijk aanpassingen in uw administratieve processen. Het is belangrijk om hier tijdig mee te beginnen. U vindt hier alle nodige informatie over SBR, de rapportages en de aansluitmogelijkheden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van SBR.

Certificaten t.b.v. SBR

PKIoverheid SSL / Server certificaat PKCS#12
Bij aanvraag van een certificaat op basis van PKCS#12 levert ESG de sleutelparen.
Aanvragen
PKIoverheid SSL / Server certificaat PKCS#7 / PKCS#10
Bij aanvraag van een certificaat op basis van PKCS#7 maakt u zelf een Certificate Signing Request (CSR / PKCS#10) aan.
Aanvragen