Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Indien u graag persoonlijk contact met KPN wilt over de verlenging van uw certificaat of aanvullende informatie over KPN certificaten, kunt u contact opnemen met:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

GBA-V

Gemeentelijke Basisadministratie Verstrekkingen

GBA-V staat voor GBA Verstrekkingen en is het centrale component in het GBA-stelstel. Alle gegevens uit de gemeentelijke basisadministraties zijn ondergebracht in één centrale, landelijke database. GBA-V bevat alle persoonslijsten die in de GBA zijn ingeschreven. De gemeentelijke GBA-systemen actualiseren de GBA-V. De gemeentelijke GBA-systemen sturen een volledig nieuwe "persoonslijst" naar GBA-V zodra één of meer van de gegevens op een persoonslijst wijzigt. Een online service verstrekt de huidige volledige gegevensset (voor zover geautoriseerd) aan afnemers. GBA-V levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van de moderne GBA.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van GBA-V.

Certificaten t.b.v. GBA-V

PKIoverheid SSL / Server certificaat PKCS#12
Bij aanvraag van een certificaat op basis van PKCS#12 levert ESG de sleutelparen.
Aanvragen