Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Indien u graag persoonlijk contact met KPN wilt over de verlenging van uw certificaat of aanvullende informatie over KPN certificaten, kunt u contact opnemen met:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

Onomstotelijk bewijs van identiteit

Onomstotelijke bevestiging van uw identiteit? Dat kan toch alleen maar met een paspoort?
Dat is waar. Maar het kan ook digitaal.

Wij leveren zowel een geheime als een openbare sleutel. De geheime sleutel is zo geheim dat zelfs wij niet weten hoe de sleutel eruitziet. De openbare sleutel heeft een sticker met uw naam erop. Met een mechanisme om te controleren of deze sleutel ook echt van u is. De openbare sleutel werkt alleen bij gelijktijdig gebruik met de geheime sleutel.

De openbare sleutel werkt wanneer u uw zelf verzonnen PINcode ingeeft. Het onomstotelijk bewijs wordt dan geleverd. Niemand weet immers uw PINcode. Behalve u.

Wij leveren de sleutels op een uniek beveiligde smartcard!