Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Indien u graag persoonlijk contact met KPN wilt over de verlenging van uw certificaat of aanvullende informatie over KPN certificaten, kunt u contact opnemen met:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

Partner worden

Samenwerken met een toonaangevend bedrijf

De huidige economie vereist dat bedrijven investeren in oplossingen die kostenbesparend zijn, de efficiëntie en de veiligheid verhogen. ESG-resellers verkeren in de unieke positie dat ze hun klanten kunnen helpen aan deze vereisten te voldoen.

Waarom samenwerken met ESG?

ESG streeft ernaar om samen met resellers de meest veilige oplossingen voor eindklanten te bieden. Ongeacht of uw resellerorganisatie een distributeur, wederverkoper, VAR, SI, ISV, OEM of technologiepartner is, vindt u altijd toonaangevende programma's en voordelen die u helpen een succesvolle ESG-partner te zijn.

Het nieuwe binnenkort ESG-resellerportal is een geïntegreerde en uitgebreide website waar resellers gemakkelijk zaken kunnen doen met ESG en toegang hebben tot alle relevante resellerrsystemen.

Graag stellen wij ons concept vrijblijvend aan u voor.
Voor verdere vragen of een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met ESG:

T: +31 (0) 495 566 355