Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Voor het vernieuwen van uw certificaten en alle andere vragen, cq klachten of informatie kunt u terecht bij KPN die u graag verder helpen:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

Partners

De kracht van ESG bestaat uit de samenwerking met sterke partners.

Partners

Partners waarmee ESG werkt aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen rondom beveiliging van identiteit en garantie van authenticiteit, integriteit en/of vertrouwelijkheid. ESG werkt samen met een aantal toonaangevende nationale en internationale instanties en marktpartijen.

Business en Technology Partners die samen met ESG advies leveren rondom het gebruik van onze producten en oplossingen. Business Partners werken in een specifieke markt (branche of regio) en weten derhalve de juiste aansluiting te vinden bij de behoefte in die markt.

Heeft u vragen omtrent onze producten en/of diensten kijk dan even in het overzicht van onze Reseller Partners welke partner u het beste van dienst kan zijn. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Ook Partner worden