Beste Klant,

Met het publiceren van de nieuwe Europese Verordening (eIDAS) kan ESG per 1 juli 2017 geen PKIoverheid G2 certificaten meer produceren. Door omstandigheden is ESG niet in staat om binnen de gestelde termijn over te gaan naar de nieuwe PKIoverheid G3 certificaten.

Om de continuïteit en kwaliteit van uw certificaten te waarborgen, brengen wij het beheer van de bestaande certificaten onder bij KPN. KPN is een gerenommeerde leverancier van PKIoverheid certificaten met een lange staat van dienst. ESG wil u, als onze trouwe klant, dus zeer adviseren om nieuwe- of verlengingsaanvragen bij KPN in te dienen.

Wat betekent dit voor u?

Alle reeds uitgegeven certificaten blijven geldig tot het einde van de geldigheidsperiode van 3, 2 of 1 jaar. ESG zal als Trust Service Provider blijven bestaan maar geeft geen nieuwe certificaten meer uit. Daarnaast neemt KPN - in opdracht van ons - de operationeel taken over van ESG. Nadere informatie vindt u op https://certificaat.kpn.com/toepassingen/esg.

Om toch de continuïteit van uw certificaten te waarborgen hebben wij KPN bereid gevonden de levering van nieuwe certificaten van ESG over te nemen. Meer informatie over bestellen van certificaten bij KPN vindt u op: https://certificaat.kpn.com/pkioverheidcertificaten

Voor het vernieuwen van uw certificaten en alle andere vragen, cq klachten of informatie kunt u terecht bij KPN die u graag verder helpen:

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Met een vriendelijke groet,
ESG de Electronische Signatuur B.V.
Will Kamminga Directeur.

Software

 

Middleware

TCOS BaseCSP is een uitbreiding op de standaard Microsoft ® Smartcard BaseCSP. De TCOS BaseCSP integreerd ESG smartcards via de Microsoft Crypto Service Provider (onderdeel van de MS-Crypto-API) in het Windows bestandssysteem. Via de standaard Microsoft interfaces kunnen toepassingen zoals bijvoorbeeld Outlook of Internet Explorer gebruikmaken van het sleutelmateriaal en de functionaliteiten van de ESG smartcard. De driver bibliotheken van de ESG smartcard zijn door Microsoft digitaal getekend en zijn vanaf Windows 7 via de Windowsupdate.com beschikbaar. Voor omgevingen die geen toegang hebben tot het Windowsupdate.com bereik stelt ESG in haar download omgeving de installatiepakketten beschikbaar ten behoeve van handmatige installatie.
 
 

Document signing software

SECRYPT is marktleider in het Duitse taalgebied op het gebied van oplossingen voor massasignering/ebilling. Men heeft jarenlange expertise inoplossingen op de authenticiteit en integriteit documenten te waarborgen. secrypt biedt een pallet aan oplossingen:

  • digiSeal reader, een gratis tool om gesigneerde bestanden te controleren;
  • digiSeal office (pro), de oplossing om op standalone pc documenten te signeren en/of te versleutelen;
  • digiSeal server, een server-oplossing voor het en masse signeren van documenten, bijv.; facturen, loonbriefjes, opdrachtbevestigingen
  • digiSeal 2D barcode, een gepatenteerde 2d barcode technologie waarmee het o.a. mogelijk is om een elektronisch document incl. elektronische handtekening met behoud van authenticiteit en integriteit op papier af te drukken en te bewaren.