Software

 

Middleware

TCOS BaseCSP is een uitbreiding op de standaard Microsoft ® Smartcard BaseCSP. De TCOS BaseCSP integreerd ESG smartcards via de Microsoft Crypto Service Provider (onderdeel van de MS-Crypto-API) in het Windows bestandssysteem. Via de standaard Microsoft interfaces kunnen toepassingen zoals bijvoorbeeld Outlook of Internet Explorer gebruikmaken van het sleutelmateriaal en de functionaliteiten van de ESG smartcard. De driver bibliotheken van de ESG smartcard zijn door Microsoft digitaal getekend en zijn vanaf Windows 7 via de Windowsupdate.com beschikbaar. Voor omgevingen die geen toegang hebben tot het Windowsupdate.com bereik stelt ESG in haar download omgeving de installatiepakketten beschikbaar ten behoeve van handmatige installatie.
 
 

Document signing software

SECRYPT is marktleider in het Duitse taalgebied op het gebied van oplossingen voor massasignering/ebilling. Men heeft jarenlange expertise inoplossingen op de authenticiteit en integriteit documenten te waarborgen. secrypt biedt een pallet aan oplossingen:

  • digiSeal reader, een gratis tool om gesigneerde bestanden te controleren;
  • digiSeal office (pro), de oplossing om op standalone pc documenten te signeren en/of te versleutelen;
  • digiSeal server, een server-oplossing voor het en masse signeren van documenten, bijv.; facturen, loonbriefjes, opdrachtbevestigingen
  • digiSeal 2D barcode, een gepatenteerde 2d barcode technologie waarmee het o.a. mogelijk is om een elektronisch document incl. elektronische handtekening met behoud van authenticiteit en integriteit op papier af te drukken en te bewaren.