eFactuur

eFactuur is de benaming voor het automatisch verwerken en verzenden van elektronische facturen. Door over te stappen op het elektronisch versturen van digitale facturen kunnen aanzienlijke kostenbesparingen (papier, toner, enveloppen, postzegels, arbeid, etc.) en efficiencyverbeteringen (factuur sneller bij de klant) worden gerealiseerd.

Massasignering is een geautomatiseerd proces waarin elektronische documenten voorzien worden van een digitale handtekening met het doel de authenticiteit en de integriteit van het elektronische document te kunnen waarborgen. Massasignering wordt onder andere toegepast bij facturen, loonbriefjes, orderbevestigingen, bankafschriften etc.

In samenwerking met één van de marktleiders op het gebied van massasignering, secrypt, en in overleg met de Belastingdienst biedt LEGID vóór Nederland unieke producten en diensten aan op het gebied van ebilling. Zonder veel maatwerk sluiten onze oplossingen direct aan op uw bestaande facturatieproces. Uw elektronische facturen worden voorzien van een digitale handtekening en per email verzonden aan uw klanten en/of op een webportaal geplaatst. Onze oplossingen kunnen in principe ieder gewenst bestandsformaat aan, dus ook de meest gebruikte formaten pdf en xml (dsign).